Kever 3825 Min

Win een pakket van Kever Hard Seltzer

Zeg je zomer, dan zeg je drankjes. En hoe leuk is het dan om ook iets nieuws te proberen? De Hard Seltzer van Kever is laag in calorieën en suiker, maar zit boordevol smaak!

Zon. Park. Bootje. Vrienden. En natuurlijk hapjes en drankjes om het feestje compleet te maken. Je had misschien al eens gehoord van Seltzer. In Amerika al jaren ongekend populair en nu gaat het drankje ook Nederland veroveren! Kever heeft een eigen – licht-alcoholische – dorstlesser gemaakt: Hard Seltzer.

Wat is het?

Kever Hard Seltzer wordt gemaakt van seltzerwater, fruitextract en een beetje alcohol (4,5%). Lekker fris en helemaal passend binnen mindful drinking, want het bevat weinig suiker en calorieën, wordt lokaal geproduceerd én is glutenvrij en vegan. Het blikje is lichtgewicht en grotendeels recyclebaar. What’s not to like?

Dit kun je winnen

Wil jij je zomer alsnog dat feestelijke randje geven, maar wél fris en fruitig wakker worden de volgende ochtend? Kever Hard Seltzer laat lezers van Santé nu kennismaken met de veelbelovende nieuwkomer. 3 winnaars ontvangen een pakket met daarin 6 blikjes Hard Seltzer én een exclusief t-shirt, t.w.v. € 35,- per pakket.

Wat moet je doen?

Het winformulier hieronder invullen en Santé en Kever Hard Seltzer op Instagram volgen. Santé volgde je natuurlijk al lang: sante_nl. Kever Hard Seltzer vind je hier.

Deze winactie loopt tot en met 13 augustus 2020.

Win een pakket van Kever Hard Seltzer

Vul het formulier in. De velden met een * zijn verplicht.

  • Vul het onderstaande formulier in om mee te doen aan de prijsvraag.