Asics Hardloopschoenen

Dag 5 Kerst-winactieparade: hardloopschoenen ASICS GEL-NIMBUS 23

Hardlopen, wandelen… het zijn goede alternatieven om in beweging te blijven in deze tijden. Hoe leuk is het dat we voor onze grote Kerst-winactieparade dit nieuwste model hardloopschoenen van ASICS ter waarde van € 180,- mogen weggeven!

Getest door de redactie van Santé

Asics Test

Op de (online) redactie van Santé zijn we vooral van het wandelen, dus werden de ASICS GEL-NIMBUS 23 door online redacteur Chantal tijdens haar dagelijkse (lunch)wandeltochten getest.

“Ik vind hardloopschoenen altijd veel prettiger zitten dan echte wandelschoenen. Dus dat ik dit nieuwste model van ASICS mag uitproberen, is helemaal super.

Ik loop eerlijk gezegd altijd op een ander merk, maar … ik moet zeggen: deze zitten écht heel fijn! Ik heb het gevoel dat ik als een speer ga, omdat ze lekker in mijn tempo meeveren.

Van binnen is de zool heerlijk zacht. Ik moest wel een beetje wennen aan de neus, omdat ik het gevoel had dat mijn tenen omhoog werden geduwd, maar dat wende gelukkig snel.

Ik ben blij dat ik er hele fijne wandelschoenen bij heb!”

Pluspunten

Laten de we pluspunten van deze hardloopwandelschoenen nog even op een rij zetten:

  • Verbeterde stabiliteit zorgt voor een evenwichtige looppas die wordt gevolgd door een soepele overgang.
  • Het bovenwerk is geconstrueerd met meer comfort en ventilatie in het achterhoofd en heeft een zachter mesh-ontwerp voor lange afstanden.
  • Uitstekende schokabsorptie en zachtheid en levert meer compressie in de hiel dankzij de zachtere GEL™-technologie voor demping.
  • De ORTHOLITE™ X-55-sockliner voor een comfortabele, maar responsieve looppas.
  • TRUSSTIC™-systeem voor een gearticuleerde hoeveelheid ondersteuning in de juiste richting voor zowel mannen als vrouwen.

Win, win, win!

Ben jij toe aan een nieuw paar hardloopschoenen omdat je oude zijn versleten of omdat je je hebt voorgenomen om te gaan hardlopen of stevig te wandelen? Santé mag 1 paar ASICS GEL-NIMBUS 23 weggeven. Vul onderstaand formulier in om kans te maken! En vergeet niet aan te geven welke schoenmaat je hebt!

Deze winactie loopt tot en met 4 januari 2021.

Win een paar ASICS GEL-NIMBUS 23