Placeholder

Nieuwe voedingswebsite: Foodhouse.nl

Vandaag live: Foodhouse.nl; een website die talloze voedingsproducten met elkaar vergelijkt.

Precies weten wat er in verschillende voedingsproducten zit? Foodhouse.nl schiet te hulp. Op de gloednieuwe site kun je namelijk 6.000 producten uit het aanbod van de drie grootste Nederlandse supermarktketens (Albert Heijn, Jumbo en C1000) vergelijken.

Hoe het werkt? Bij ieder product staat informatie over onder meer de ingrediënten, keurmerken en acties. Ook kun je ervaringen over producten met elkaar en met de fabrikanten delen. Handig, niet? Foodhouse.nl is ontwikkeld om consumenten in één oogopslag een handig overzicht te bieden van belangrijke informatie over voedingsproducten. Zo kun je snel checken hoeveel suikers, vet, verzadigd vet of zout er in een product zit.

Lees ook: bescherm je brein met mediterraan dieet >

Samenwerken
Meer dan 6000 producten zijn nu door Foodhouse.nl in dertig productcategorieën (bijvoorconsumenten, fabrikanten, supermarkten, redacties van receptenwebsites en diëtisten samenwerken. Zij kunnen door een account aan te maken relevante productinformatie toevoegen aan Foodhouse.nl. Kennis en ervaringen worden op die manier eenvoudig met elkaar gedeeld.

Foodhouse.nl is binnenkort trouwens ook beschikbaar als mobiele app. Benieuwd?: www.foodhouse.nl.