Placeholder

Hoe gaat het met de oud-deelnemers van Obese?

Heb jij ook twee seizoenen lang meegeleefd met de kandidaten die de strijd tegen hun gewicht aangingen in Obese? In Obese: Hoe is het nu met? bezoekt Wendy van Dijk een aantal oud-deelnemers om hun verhalen over geluk, liefde maar ook tegenslagen te horen.

Tegenslag
Danny, Mr. Obese, wist in seizoen 1 ruim 150 kilo af te vallen. Helaas dreigt hij nu opnieuw de strijd tegen de kilo's te verliezen. Als hij niet oppast zit hij binnenkort weer op zijn oude gewicht.

Nieuw leven
Gelukkig zijn er ook veel deelnemers die dankzij Obese aan een nieuw leven zijn begonnen. Zo zijn Alexander en Katelijn uit seizoen 1 stapelverliefd op elkaar en gaan ze zelfs trouwen. De jongste kandidaat, Amanda, is veranderd in een jonge zelfverzekerde vrouw. Ook zij is verliefd op haar vriend, die ze in de periode van Obese in de sportschool heeft ontmoet.

Benieuwd?
Voor de meeste kandidaten was hun deelname aan Obese een heftige en emotionele strijd. Wat heeft het hen gebracht? Kijk op zondag 15, 22 en 29 september naar Obese: Hoe is het nu met? Om 20.00 op RTL 4.