Placeholder

Help je stoelgang met Wapiti DarmMild

Het is heel vervelend als je niet goed naar het toilet kunt. Wapiti DarmMild is een natuurlijk middeltje dat een regelmatige stoelgang ondersteunt.

Advertorial

Factoren die de stoelgang beïnvloeden
Onze voeding, stress en lichamelijke inspanning zijn van invloed op de snelheid waarmee het voedsel zich door de darm verplaatst. Om dit proces op gang te houden, is het belangrijk om genoeg vezels en vocht binnen te krijgen. Groente, fruit en volkorenproducten zijn ook goed voor je stoelgang. Net als beweging. Verschillende factoren hebben invloed op de samenstelling van de ontlasting.

Help je stoelgang een handje
Heb jij last van een onregelmatige of moeizame stoelgang? Dan kan een natuurlijk middel helpen om je darmfunctie te ondersteunen. Wapiti DarmMild onderscheidt zich doordat het op een natuurlijke manier je stoelgang ondersteunt. Wapiti DarmMild is samengesteld uit milde vruchtenextracten van Jujuba, Papaya en Mango en natuurlijke werkstoffen.

Hoe werkt Wapiti DarmMild?
De verschillende biologische werkstoffen in Wapiti DarmMild zorgen ervoor dat de ontlasting vocht uit de darmen absorbeert. Je ontlasting wordt zachter en er wordt een natuurlijk gellaagje gevormd, waardoor je makkelijker naar het toilet kunt. Na 1 tot 2 dagen kun je het verschil al merken. Wapiti DarmMild is bedoeld voor mensen met chronische obstipatie en kan dagelijks gebruikt worden.

Meer informatie over Wapiti Darmmild >>

Probeer Wapiti DarmMild
Wil je Wapiti DarmMild proberen? Er is een proefverpakking voor 15 dagen te koop (20 tabletten, €3,95) of een gewone verpakking met 60 tabletten (€9,50).

Je kunt nu tijdelijk een gratis proefsachet met 4 tabletten aanvragen.

Wapiti DarmMild is als voedingssupplement zonder recept verkrijgbaar of te bestellen bij Drogist, Apotheker, Reform- en Gezondheidswinkel. Neem Wapiti DarmMild in met ruim water.