Placeholder

De perfecte voedingslijst

Fitnessbijbel voor Vrouwen-Live is begonnen. Marije blogt deze week over de perfecte voedingslijst. Guess what? Die bestaat niet!

En toch is dit de naam van mijn eigen voedingsschema. Waarom? Perfect betekent in mijn visie zo goed mogelijk je best doen!

Zo goed mogelijk je best doen…
Het streven is te kiezen voor een maaltijd (of product) wat jou een fijne ervaring geeft. Maar kijk altijd verder dan alleen dat ene moment. Het is een ogenblik van genieten, je lijf wordt er ook blij van en op de langere termijn heeft het zowel fysiek als mentaal voordelen.

Dus niet; een gerecht of product wat je op dat moment en fijn gevoel geeft, en that’s it! Want deze maaltijd of hap is vrijwel altijd fysiek schadelijk en mentaal een downer.

Snap je de verschillen?
Het perfecte voedingsschema geeft structuur om de kunst voor het juiste te kiezen onder de knie te krijgen. Dit ga je leren door te doen en te ervaren, vallen en opstaan! Geef jezelf zes weken de tijd om deze kunde te leren.

Als het niet lukt, ga je nooit bij de pakken neerzitten, maar zucht je diep en ga je er weer voor. Niet wachten tot de volgende dag, maandag of 1 januari. NEE! Jezelf ook niet zielig vinden en roepen dat het je niet gaat lukken, is uit den boze!

Hoe ga je om met het perfecte voedingsschema?
Pas het aan op je eigen leefstijl, wees creatief met de basics die er opstaan en breng het op smaak met verse kruiden (dus geen pakjes, sauspotten of room) zodat jij en je gezin ervan kunnen genieten.

Doe je mee met Fitnessbijbel voor vrouwen-LIVE? Dan heb jij inmiddels het perfecte voedingsschema ontvangen. Nieuwsgierig? Download de gratis voedingslijst

Succes en doe zo goed mogelijk je best!

Groetjes Marije
Fitnessbijbel voor Vrouwen-Live