Placeholder

Een gezonde smoothie maken in je industriële keuken

Een industriële interieurstijl is helemaal van nu. Een stoere, toch moderne uitstraling is wat dit interieur in je huis brengt. De meubels die bij deze stijl passen zijn gemaakt van diverse materialen. De combinatie van materialen en kleuren maken dit interieur. Donkere kleuren en fabriek geïnspireerde items vind je in een industrieel interieur.

Een barkruk industrieel past goed in deze interieurstijl. Voor aan de bar in de keuken een ideaal item. Zo kun je lekkere, gezonde smoothies maken aan de bar op een fijne barkruk. De keuken is natuurlijk de plek om gezonde en lekkere recepten klaar te maken. Een industriële keuken is vaak ruim en donker van kleur. Veel ruimte om lekkere smoothies te maken dus. 

Een industriële inrichting

Een interieurstijl kiezen is natuurlijk hartstikke leuk. Er zijn veel verschillende keuzes. Een hele populaire is de industriële stijl. Een stoere en rauwe, maar toch ook wel modern interieur. Een aantal typerende elementen in een industrieel interieur zijn bakstenen muren, betonnen of houten vloeren, open plafonds met liggers of buizen, grote stalen ramen, een open indeling, donkere meubels, eenvoudige decoratie, stalen trappen, ijzeren lampen in allerlei soorten en maten. Dit soort elementen zijn erg typerend voor deze interieurstijl en zal je dan dus ook vaak terugvinden. De inrichting is erg ruimtelijk en bevat weinig accessoires. De meubels zijn erg donker van kleur en hebben vaak onderdelen van hout, staal, of leder. Zo zie je vaak dat de stoelen en tafels (deels) van hout of ijzer zijn gemaakt en donkere kleuren hebben. Een industriële eetkamerstoel komt in vele soorten en maten. Een donkere bank en stoere, ijzeren lampen vind je ook vaak terug in een industrieel interieur. De meubels en andere details maken de stijl. De kleuren en materialen zorgen voor een stoere en rauwe interieur, terwijl de indeling en het strakke zorgen voor een moderne uitstraling. Een leuke stijl die goed te combineren is met andere stijlen. 

Smoothies maken in de industriële keuken

In een industriële keuken kun je heerlijke, gezonde recepten koken. Een ruime keuken om recepten in de bereiden zoals gezonde smoothies of cocktails. Maak je eigen smoothie recept, bijvoorbeelde met banaan of aardbei in je industriële keuken. Deze kun je vervolgens lekker opdrinken aan de bar in de keuken of op de fauteuil industrieel. Smoothies zijn een gezonde drank en daar moet je echt van genieten. Op een fauteuil kun je lekker rustig zitten en genieten van je drankje. Industriële meubels zijn erg geschikt om op te zitten en zulke gezonde recepten tot je te nemen. 

Industriële meubels kopen

Meubels voor je industriële interieur kun je gewoon online bestellen of in de winkel kopen. Er zijn veel verschillende meubels om uit te kiezen, tafels, stoelen, banken en nog veel meer. Je kunt industriële meubels ook heel goed combineren in andere interieurstijlen. Zo maak je je eigen unieke stijl in je eigen huis. Industriële meubels zijn een stoere, moderne toevoeging aan je huiskamer of keuken. Maak binnenkort de lekkerste smoothies in je nieuwe industriële keuken en drink ze op op de industriële barkruk. 

Dit is een gesponsord artikel.