Placeholder

Win een complete paasbrunch voor 4 personen

Met de Allerhande Paasbox zet je binnen een handomdraai een heerlijke brunch op tafel.

Denk je bij Pasen ook meteen aan een uitgebreide brunch met familie of vrienden? Albert Heijn maakt het je dit jaar makkelijk met de Allerhande Paasbox. Zo kun je samen genieten.

Brood vormt vaak de basis voor de brunch. Dit jaar wordt de paasbrunch extra feestelijk met een nieuwe broodvariant: de couronne. Dit is een rond brood vernoemd naar de Franse vertaling van ‘kroon’ en is verkrijgbaar in witbrood, rozijnen-kaneel en noten-cranberry. Deze couronne vormt het pronkstuk van deze paasbox.

Verder ontvang je vier brunchgerechten om zelf te maken: blini torentjes met zalm, scrambled eggs, lente preisoep en een rijkbelegde couronne. Daarnaast zitten er extra paasproducten in de box: paashagel, broodjes in de vorm van een paashaas, een mini-stol, roomboterjam en versgeperste sinaasappelsap.

Winnen
Wij mogen drie Paasboxen voor vier personen weggeven. De winnaars ontvangen een persoonlijk code, waarmee je zelf de Paasbox kunt bestellen op AH.nl.

De Paasbox is te bestellen tot en met 27 maart. Je haalt hem op bij een Pick-up Point of kunt hem thuis laten bezorgen op 29, 30 of 31 maart.

Je kunt meedoen aan de winactie tot 20 maart 2018.