Placeholder

Wij proberen Flora Smeerbaar + test zelf

Advertorial – We proberen graag nieuwe producten uit en als een product plantaardig is, heeft het een extra streepje voor. Vandaag proberen we Flora Smeerbaar, een spread met shea-olie, kokosolie en amandelpasta.

Flora is een uniek recept met 100 procent natuurlijke ingrediënten. Het recept is plantaardig en dat is goed voor de natuur en het milieu. Er is ook geen palmolie gebruikt. Een bonus is dat de zwart met gouden verpakking het goed zal doen op de brunchtafel.

Het klinkt alleen al heerlijk. We zijn benieuwd in hoeverre de shea-olie, kokosolie en amandelpasta te proeven zijn. Het klinkt in ieder geval als een combinatie die we graag op onze croissant smeren. Wat meteen opvalt is hoe romig en smeerbaar Flora is. Er zijn twee varianten: gezouten en ongezouten. De ongezouten variant is neutraal en daardoor makkelijk te combineren met andere ingrediënten of beleg. De gezouten variant doet het ook zonder beleg goed op een vers afgebakken stokbroodje of een croissant!

Test Flora zelf
Wil je Flora zelf proberen? Flora Smeerbaar is vanaf nu exclusief te koop bij Albert Heijn. Wij mogen vijf setjes met daarin twee kuipjes weggeven, zodat je het zelf kunt ontdekken. Vul het formulier onderaan de pagina in om kans te maken.

Je kunt meedoen tot en met 30 april 2018.