Placeholder

Vegetarische pop-up restaurants

Als vegetariër kun je gelukkig in steeds meer restaurants terecht, maar soms is de keuze toch beperkt. Tijdens de Vegetarische Restaurantweek openen er daarom tijdelijk een aantal pop-up restaurants in steden waar weinig vegetarische restaurants zijn.

Meer aanbod creëren
Het initiatief komt van de Vegetariërsbond. 'Tijdens de Vegetarische Restaurantweek kunnen mensen in talloze restaurants culinair genieten, maar er zijn nog steeds plaatsen waar er ‘niets’ is. We willen niemand teleurstellen. In deze vegetarische woestijnen zetten we daarom pop-up restaurants op.'

Dit zijn de pop-up restaurants
Bolswerksmolen in Deventer (24 en 25 september), Werkcafé Zoomers in Nieuwegein (25 en 26 september), 't Rode Hert in Alkmaar (2 en 3 oktober), De Oude Ambachtsschool in Apeldoorn (3 en 4 oktober) en Windkracht 13 in Den Helder (8 en 9 oktober). Alle pop-ups zullen slechts een aantal dagen geopend zijn. Het diner wordt verzorgd door een plaatselijke kok. Het menu zal €27,50 kosten, net als in alle andere deelnemende restaurants.

Reserveren
Wil je reserveren in één van de pop-up restaurants of in een ander restaurant dat deelneemt aan de vegetariscghe restaurantweek? Dat kan op www.devegetarischerestaurantweek.nl.