Placeholder

Tip: World Food Festival

Voor wie graag op de hoogte blijft van trends en ontwikkelingen op culinair gebied is het World Food Festival in Rotterdam een aanrader. Je kunt niet alleen eten proeven, het festival biedt ook genoeg ‘food for thought’.

Food-innovaties
Rotterdam is de perfecte plek voor een festival over de trends en ontwikkelingen op culi-gebied. In Rotterdam kookt het over van de initiatieven op dit gebied: van het eerste stadslandbouwbedrijf van Europa tot de eerste overdekte markthal van Nederland (opening in 2014). Het festival spreidt zich uit over de hele stad en haven, met als kloppend hart het Museumpark, waar je in het Future Food House een kijkje in de toekomst van voedsel kunt kijken met bijvoorbeeld culinaire jamsessies van topkoks.

Proef, beleef, doe mee
Daarnaast is de stad met 170 culturen een bron van culinaire diversiteit, ook dat kun je natuurlijk zien, proeven, bespreken en beleven tijdens het World Food Festival. Bezoek een van de vele events, markten, proeverijen, workshops, stadroutes of interactieve tentoonstellingen.

Meer informatie
Wat? World Food Festival.
Wanneer? van 18 september tot en met 27 oktober 2013.
Waar? Door heel Rotterdam. Hoofdlocaties: Museumpark, bouwplaats Markthal,
de haven, het gebied rond de Hofbogen en het Schieblock.
Meer weten? www.worldfoodfestival.nl.