Placeholder

Start je ochtend met BelVita

Advertorial – Bijna iedereen weet dat het belangrijk is om te ontbijten, toch slaat één op de drie Nederlanders minstens 1 keer per week het ontbijt over. Santé’s webredacteur Shirley hoort bij deze groep en ging de uitdaging aan om met BelVita Breakfast te ontbijten.

Wat belooft BelVita Breakfast?
BelVita Breakfast is een nieuw ontbijtkoekje. Het is een onderdeel van een gebalanceerd ontbijt, handig als je haast hebt, waarbij de koolhydraten gedurende vier uur langzaam vrijkomen. Je hebt daardoor de hele ochtend energie*. Voor een gebalanceerd ontbijt combineer je BelVita met fruit en yoghurt.

Mijn BelVita-ervaring

Shirley: Soms sla ik mijn ontbijt over omdat ik op de fiets moet springen om mijn trein te halen. Vaker is het mijn gebrek aan trek waar ik aan toegeef. Terwijl ik als webredacteur van Santé weet hoe belangrijk het is om mijn lichaam na acht uur zonder eten van brandstof te voorzien. BelVita Breakfast heeft me deze week op weg geholpen bij mijn goede voornemen: het onbijt minder vaak overslaan.

Snel ontbijt
De koekjes van BelVita doen me niet denken aan een ontbijt, eerder aan een koekje voor bij de thee. Misschien is dat juist wat dit ontbijt zo aantrekkelijk maakt. Het is dan wel een snel ontbijt, het voelt ook een beetje luxe dat ik met koekjes mag ontbijten. Door de zoetige smaak krijg ik ze makkelijk weg. Heb ik toch wat meer tijd nodig, om een outfit uit te kiezen of om trek te krijgen in een ontbijt, dan stop ik een pakje BelVita in mijn tas.

Overslaan als…
Je kunt BelVita het best skippen als je van een hartig ontbijt houdt. Ook in het weekend zou ik BelVita overslaan, dan heb je juist tijd voor een uitgebreid ontbijt.

Aanrader als…
In mijn geval is BelVita Breakfast doordeweeks een uitkomst. In mijn bureaula op de redactie ligt vanaf nu een pak van mijn favoriere variant: BelVita Breakfast Cranberry.

BelVita Breakfast is te koop in 5 smaken: Cranberry, Melk & Granan, Meergranen en twee soorten sandwiches: Ygohurt en Yoghurt-aarbei. Adviesprijs: €2,39.

* belVita ontbijtbiscuits zijn rijk aan langzaam verteerbaar zetmeel wat langzaam wordt vrijgegeven na vertering. Consumptie van producten met een hoog gehalte langzaam verteerbaar zetmeel doet het bloedglucosegehalte minder stijgen na de maaltijd dan producten met een laag gehalte langzaam verteerbaar zetmeel.