Recept: Ratatouille met mini-gratins
26 april 2015
Een lekker vegetarisch gerecht.
Ingrediënten voor 4 personen
• 2 verpakkingen Aviko Mini Gratins
• 1 aubergine
• 2 courgettes
• 4 middelgrote tomaten
• 2 rode uien
• Knoflook-olijfolie
• Parmezaanse kaas 150 gr.
• 60 gr. gehakte verse kruiden:
tijm, peterselie en basilicum
• Ruime ovenschaal
• Oven
Aan de slag
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd alle groenten in plakken van ongeveer 2,5 centimeter.
• Leg alle plakjes groenten dakpansgewijs en afwisselend met de mini gratins in een ingevette ovenschaal.
• Besprenkel het geheel rijkelijk met knoflook-olijfolie en de tijmblaadjes.
• Bak de gratinschotel in ongeveer 20 minuten gaar.
• Bestrooi voor het serveren met gehakte basilicum, peterselie en verse geraspte parmezaanse kaas.
Dit is een recept van Aviko.