Placeholder

Recept: Ratatouille met mini-gratins

Een lekker vegetarisch gerecht.

Ingrediënten voor 4 personen
•    2 verpakkingen Aviko Mini Gratins
•    1 aubergine
•    2 courgettes
•    4 middelgrote tomaten
•    2 rode uien
•    Knoflook-olijfolie
•    Parmezaanse kaas 150 gr.
•    60 gr. gehakte verse kruiden:
    tijm, peterselie en basilicum
•    Ruime ovenschaal
•    Oven

Aan de slag
•    Verwarm de oven voor op 200 graden.
•    Snijd alle groenten in plakken van ongeveer 2,5 centimeter.
•    Leg alle plakjes groenten dakpansgewijs en afwisselend met de mini gratins in een ingevette ovenschaal.
•    Besprenkel het geheel rijkelijk met knoflook-olijfolie en de tijmblaadjes.
•    Bak de gratinschotel in ongeveer 20 minuten gaar.
•    Bestrooi voor het serveren met gehakte basilicum, peterselie en verse geraspte parmezaanse kaas.

Dit is een recept van Aviko.