Placeholder

Maaltijdboxen getest: Allerhande Box

De ene na de andere maaltijdbox vliegt je om de oren. De redactie van Santé testte er vijf voor je. Benieuwd welke maaltijdbox bij jou past? Lees dan verder.

Allerhande Box (4 personen)
Getest door: Webredacteur Shirley den Hartog
Prijs: 49 euro voor drie maaltijden
Afleverdagen: Maandag tot en met zaterdag
Keuze in maaltijden: Nee
Voorwaarden: Bestel de box minimaal vier dagen voor de gewenste afleverdatum.

Shirley: 'Voordat de Allerhande Box werd gelanceerd, leek een maaltijdbox van Albert Heijn me al handig. Wat een luxe: Je boodschappen samen met je maaltijdbox laten bezorgen, geen extra bezoek aan de supermarkt dus.

In de praktijk bleek dat net zo ideaal als het klinkt. De maaltijdbox wordt geleverd met de Albert bezorgservice, dat betekent dat je je pakket van maandag tot zaterdag kunt laten bezorgen. Je hebt keuze uit verschillende tijdvakken. Met mijn kantoorwerktijden was het zelfs mogelijk om de box voor werktijd te laten bezorgen.

De Allerhande box ziet er keurig uit. De ingrediënten zijn gekoeld, vers en de kruiden zitten erbij in kleine zakjes. Ik vond het een luxe om drie dagen lang niet na te denken over wat ik op tafel zou zetten. Daarnaast is de Allerhande box een goede manier om nieuwe recepten te proberen en mijn repertoire wat uit te breiden. De recepten kun je van tevoren al vinden op de website, maar je ontvangt ze ook bij de box, afgedrukt op stevige kaarten die je makkelijk kunt bewaren. Erg handig, want twee van de drie recepten zal ik waarschijnlijk zelf nog eens maken.'

Wil je meer informatie over de Allerhande Box of ook een maaltijdbox van Albert Heijn bestellen? Dat kan via de website.

Benieuwd hoe de andere vier maaltijdboxen uit onze test zijn gekomen? Je leest het vanaf pagina 66 in het oktobernummer van Santé.