Placeholder

De leukste foodbloggers

Uitgelicht: Rens Kroes.

In het novembernummer van Santé vind je de leukste foodbloggers op een rij. Dagelijks verrassen ze je met lekkere recepten, prachtige foto's en handige tips voor in de keuken.

Steeds meer foodbloggers brengen boeken uit. Een van die veelzijdige talenten is Rens Kroes. Naast haar blog heeft ze een foodkanaal en niet te vergeten: ze heeft twee prachtige kookboeken uitgebracht.

Powerfood
In 2014 bracht Rens haar eerste boek uit. In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten. Ze helpt je om een healthy en happy lifestyle te ontwikkelen.
Powerfood, €19,99

Powerfood – Van Friesland naar New York
Rens' eerste boek staat nog steeds in de toplijsten en ze verrast ons alweer met een tweede boek. Tijdens haar tijd in New York deed ze volop inspiratie op. De recepten die ze aan de hand daarvan bedacht verzamelde ze in Powerfood – Van Friesland naar New York.
Powerfood – Van Friesland naar New York, €19,99

Wist je dat blogger Deliciously Ella ook een boek heeft uitgebracht? Vorige maand verscheen haar boek in het Nederlands. Ze deelde een heerlijk recept voor Key Lime Pie met Santé.

Foto Rens Kroes door Anne Timmer.