Placeholder

BeBio Clean Start 2

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Neem het heft in eigen hand en zorg dat je een energiek, fit en gezond jaar tegemoet gaat. BeBio geeft je tips. Deze week een recept voor detox juice: wortel-appelsap.

'A Year from Now, You'll Wish You'd Started Today.'
 
Recept detox juice: wortel-appelsap
Start de dag met een gezonde juice!  Makkelijk en je hebt er helemaal niet veel ingrediënten voor nodig. Wortel wordt ook wel de koning van de groenten genoemd vanwege de vele voedingsstoffen en de zoete smaak. Wortel is een uitstekende bron van vitamine A. Daarnaast, zijn ze een goede bron van vitamine C, vitamine K, voedingsvezels en kalium. Ze zuiveren de lever, geven energie en zijn goed bij huidproblemen.
 
Appels bevatten appelzuur, dat goed is voor de spijsvertering, en ze zijn rijk aan pectine, een oplosbare vezel die je cholesterol helpt verlagen en kan helpen tegen verstopping en diarree. Als je wilt ontgiften en je lichaam wilt zuiveren, zijn appels ideaal.
 
Ingrediënten
3 wortels
2 appels
halve citroen
200 ml water
 
Alles in de blender en klaar!

 

Over BeBio
Willemijn en Liselotte van BeBio bloggen iedere week op Sante.nl over een gezonde en bewuste levensstijl. Ze laten zien hoe leuk gezond leven kan zijn en dat een bewuste levensstijl voor iedereen binnen handbereik is. Lees alle blogs >>

Wil je meer tips van BeBio? Op BeBio.nl inspireren Willemijn en Liselotte je dagelijks met mooie foto’s, video’s en leuke content op het gebied van bewust leven. Daarnaast vind je er veel achtergrondinformatie, een online shop en je kunt je eigen pagina bijhouden.