Placeholder

Andersom nóg lekkerder

Om sleur te voorkomen, is het verfrissend om iets soms helemaal anders te doen of om de wereld op zijn kop te bekijken.

Net wat anders
Iets een beetje anders doen, is trouwens ook al effectief. Neem eens een andere route naar je werk, doe je boodschappen bij een andere supermarkt, probeer eens een nieuw recept of een nieuw tussendoortje.

Lekkere tussendoortjes
Op de redactie van Santé zijn we altijd in voor nieuwe tussendoortjes. Eén van onze laatste ontdekkingen is het Hero Fruitijs met Echt Room. Superlekker en net iets anders dan we gewend zijn. Roomijs met een beetje fruit is bekender, maar bij Hero keerden ze het om: puur fruitijs met echte room. Zo andersom is het verrassend lekker en een stuk gezonder.

Wat zit erin?
In een kuipje Hero Fruitijs met Echte Room zit 175 ml, waarvan 60 procent uit fruit bestaat. Per 100 ml bevat het ijs 75 kcal. Het is dus een perfecte portie voor tussendoor. Dat betekent dat het ijs van Hero een verantwoord tussendoortje is dat je zonder schuldgevoel kunt nemen. De ijsjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.

Meer informatie
Hero Fruitijs met Echte Room is verkrijgbaar in de smaken Mango/Passievrucht, Rood Fruit en Kers. Allemaal in combinatie met échte room natuurlijk. Kijk ook op www.hero.nl.