Placeholder

Verzamel plastic flessen voor korting bij Thermae 2OOO

Doe iets goeds voor de natuur: verzamel rondzwervende plastic flessen en ontvang in ruil daarvoor korting op een dag genieten in het kuuroord Thermae 2OOO.

Zwervend plastic
In de natuur zwerft veel afval rond. Vooral plastic afval ie een probleem, omdat het niet verteert op de biologische manier. Plastic blijft daardoor rondzwerven en dat is slecht voor het milieu. Door plastic in het water kunnen zeedieren sterven en via onze vismaaltijden krijgen wij chemicaliën binnen.

Tijd voor actie
Stichting Plastic Whale werkt aan oplossingen voor dit probleem. Onder andere door zoveel mogelijk zwervend plastic uit de natuur te halen. Thermae 2OOO helpt de stichting met deze missie en beloont iedereen die ook bewust bezig is met plastic uit de natuur verwijderen.

Korting
Van vrijdag 17 t/m vrijdag 31 augustus aanstaande houdt Thermae 2OOO een hele fijne flessenactie. Verzamel plastic flessen die rondzwerven in de natuur. Neem ze mee naar Thermae 2OOO en ontvang per fles 1 euro korting op je bezoek! Kijk voor alle voorwaarden op de website.

Dagje kuuroord
Begin dus nu alvast met flessen verzamelen en ga eind augustus met korting naar Thermae 2OOO. Het kuuroord heeft een oppervlakte van ongeveer 60.000m² vol met binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools, schoonheidsbehandelingen kuurprogramma’s. Kijk voor meer informatie op www.thermae.nl