Placeholder

Rituals Home & Yoga Wear

Rituals gaat een wel heel relaxte kledinglijn verkopen. De nieuwe uitbreiding van het lifestyle-merk is een Home & Yoga Wear-lijn. Denk: (yoga)broeken in soepele stoffen, zachte hemdjes en lichte vestjes.

Waarom een Home & Yoga Wear-lijn? Volgens Rituals sluit yoga perfect aan bij hun filosofie: balans tussen lichaam en geest. Dit betekent niet alleen lekker bewegen, maar ook thuis relaxen. Vandaar dat Rituals comfortabele basics om in te ontspannen én om in te sporten wilde maken. Er zit zelfs een nachtjurkje in de lijn, zodat je er tijdens het slapen zowel sexy – want met kant afgewerkt – als relaxt bij ligt.

Tweede huid
Goede sport- en relaxkleding moet je niet in de weg zitten. Vandaar dat de Rituals kledinglijn gemaakt is van 100% biologisch katoen dat zacht aanvoelt. Leuk detail: soetra’s – korte, van oorsprong Indiase wijsheden – zijn in de kledingstukken verwerkt.

De Home & Yoga Wear-lijn van Rituals bestaat uit veertien kledingstukken in verschillende tinten, zowel voor hem als voor haar, en is vanaf augustus 2010 te koop. Bekijk voor meer informatie ook: www.rituals.com.

Neem nu een abonnement op Santé ontvang een set van Rituals uit de nieuwe TAO-lijn cadeau >