Placeholder

Ontspanning ten top in een luxe wellnessresort

Ben je toe aan een dagje relaxen, even al je zorgen vergeten en wil je helemaal tot rust komen? Overweeg eens een bezoek aan een wellnessresort. Voldoende ontspanning is belangrijk bij een gezonde leefstijl.

Gezondheidsvoordelen
Uit grootschalig Fins onderzoek blijkt dat regelmatig saunagebruik het risico op een hartaanval verminderd. Het risico op overlijden door een hartaanval is zelfs 24% lager bij mensen die twee of drie keer per week naar de sauna gaan en maar liefst 40% als je vaker gaat. Hoe dat kan? Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat saunaliefhebbers een ontspannen leefstijl hebben. Af en toe een dagje voor jezelf nemen is hoe dan ook geen slecht idee.

De Zwaluwhoeve is vernieuwd
Eén van de bekendste wellnessresorts van Nederland is de Zwaluwhoeve. Het geliefde wellnessresort is onlangs vernieuwd en daarom is er nu nog meer ruimte en rust om te ontspannen.

Alles in huis voor een ontspannen dag
Je kunt bij de Zwaluwhoeve terecht voor verschillende sauna’s en andere wellnessfaciliteiten, maar ook voor een sprankelende beautybehandeling of ontspannende massage. Een Dagje Wellness is natuurlijk niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom zijn er bij de Zwaluwhoeve maar liefst vier verschillende restaurants, waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende specialiteiten.

De Zwaluwhoeve deelt cadeaus uit
Om te vieren dat de Zwaluwhoeve vernieuwd is, deelt de Zwaluwhoeve de komende maanden cadeaus uit. Zo krijgt iedereen die via de actiepagina boekt een gratis dagentree voor een tweede persoon en wordt iedere 33ste reservering, iedere 100ste en iedere 1000ste reservering beloond met fantastische cadeaus. Kijk op de actiepagina voor meer informatie of om meteen te reserveren.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de Zwaluwhoeve.

Bron: Telegraaf