Placeholder

‘Beste massagecompany van Nederland’ opent tweede vestiging

Wereldsterren zoals Madonna, Bruce Springsteen en Hugh Grant weten Doctor Feelgood al jaren te vinden.

Feelgood ’n Relax
Hou je ook niet van dat amateuristische gepriegel aan je lijf? Gok niet langer als je een massage boekt, maar ga eens naar Doctor Feelgood. De belofte: massages van topkwaliteit. Therapeutische massages in allerlei soorten en maten – met originele namen als Happy Feet, RSI Combat, USA Pre-Natal en Feelgood ’n Relax – staan hier op het menu.

Rich and famous
Laaiend enthousiaste klanten en lovende berichten in de media geven de indruk dat Doctor Feelgood de beste en enige massagecompany van Nederland is. De vrouw erachter is Esther van der Plas, een in Amerika gecertificeerde massagetherapist. Van der Plas is een bekende van de internationale rich and famous. De afgelopen vijftien jaar heeft zij vele celebrities, bands en politici onder haar handen gehad.

Feelgood gevoel
De filosofie van Esther: aandacht voor jezelf maakt deel uit van een positieve kettingreactie. Als jij je goed voelt, dan geef je dat door aan anderen en zo verspreidt de Feelgood energie zich. Of, in gewone mensen taal: ‘Ik vind het belangrijk dat mensen zich beter voelen. Maakt niet uit wie het is.’ Beide filialen bevinden zich in Amsterdam.