Placeholder

BeBio: Detox & Yoga weekend

Een goede start van een nieuw jaar en gezondere lifestyle. Een gezond lichaam, rust in je hoofd, meer energie en even wat tijd voor jezelf. BeBio en Wilhelmina Vingerhoets van ITI-Yoga organiseren 18 en 19 januari 2014 een Detox & Yoga weekend en helpen jou met een schone start.

Detox en yoga
Tijdens het weekend ga je vasten met gezonde, biologische en voedzame sappen en aan je lichaam werken tijdens de yoga workshops. Je kunt er helemaal tot jezelf komen op het luxueuze landgoed Rhederoord. Je leert er over gezonde voeding en hoe je hier meer energie uit kan halen. Een weekend vol rust en inspiratie voor de toekomst.

Landgoed RhederoordDetox sappen
Vasten is een goede manier om je lichaam en geest te reinigen. Wij kiezen voor sapvasten omdat je hongergevoel minder is en het dus makkelijker is om vol te houden. Je lichaam ontdoet zich van afvalstoffen waardoor je weerstand versterkt en je stofwisseling weer op gang komt. Daarnaast krijgt je darmflora de kans zich te herstellen en worden vetreserves aangesproken.

Goed te combineren met een druk leven
Vasten kan maar liefst 10 dagen worden gedaan maar wij kiezen ervoor om het 2 dagen aan te bieden. Zo is het te combineren met een druk leven en kun je zo een begin maken om na het weekend aan een lifestyle detox te beginnen. Bij het weekend wordt namelijk de BeBio's Clean Start Detox Maand aangeboden voor een blijvend effect. Hier leer je hoe je makkelijk een gezondere lifestyle kunt aannemen voor een gezonder lichaam, geest en meer energie.

Door de mooie combinatie van de sapdetox met yoga zal je de volgende effecten ervaren:
–       Het ontgiften van je lichaam
–       Rust en ontspanning in je hoofd
–       Een lichter gevoel in je lichaam door opgeheven spanningen
–       Veel frisse energie uit de mooie bosrijke omgeving

Wil je meer informatie over het Detox & Yoga weekend, of wil je je opgeven? Kijk op BeBio.nl.


Over BeBio
Willemijn en Liselotte van BeBio bloggen iedere week op Sante.nl over een gezonde en bewuste levensstijl. Ze laten zien hoe leuk gezond leven kan zijn en dat een bewuste levensstijl voor iedereen binnen handbereik is. Lees al hun blogs >>

Wil je meer tips van BeBio? Op BeBio.nl inspireren Willemijn en Liselotte je dagelijks met mooie foto’s, video’s en leuke content op het gebied van bewust leven. Daarnaast vind je er veel achtergrondinformatie, een online shop en je kunt je eigen pagina bijhouden.