Placeholder

BeBio bezoekt: Beautysalon Ekelogical in Amsterdam

BeBio is altijd op zoek naar leuke bewuste locaties. Midden in de Amsterdamse Pijp heeft Eke Noordhoek Hegt een beautysalon Ekelogical waar je direct thuis bent. Een huiselijke beautysalon met respect voor mens, dier en natuur. Er wordt alleen gewerkt met biologische producten met natuurlijke ingrediënten zoals bijvoorbeeld Esse en African Organics.

Veelzijdige salon
Bij Ekelogical kun je terecht voor schoonheidsbehandelingen en massages. Maar je kunt ook je make-up en je haar laten doen. Eke is namelijk naast schoonheidsspecialist ook een make-up artist & hairstylist. Daarnaast geeft ze workshops over hoe jij het beste uit je make-up kunt halen en make-up het mooiste kunt aanbrengen. ‘Het zal je verbazen dat veel vrouwen geen idee hebben hoe ze make-up het beste en mooiste kunnen gebruiken en dat kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken,’ zegt eke. De workshop is ook een leuke activiteit voor een groep vriendinnen op de zaterdagavond om vervolgens de stad in te gaan voor een avond uit. Voor vrouwen die helemaal geen make-up dragen, is er ook een workshop haarstyling.

Een begrip in de buurt
Ekelogical bestaat nu 1 jaar en heeft haar plek in de buurt veroverd. ‘In het begin had ik het nog niet zo druk en zat ik vaak buiten voor mijn salon. Zo heb ik de mensen in de buurt leren kennen, vertelt eigenaresse Eke. Ze is trots op haar eigen salon. Alles is precies zoals ze het zelf wil hebben. Ze heeft een specifieke visie op hoe alles eruit moet zien en wil dat alles wat extra’s uitstraalt. Dit zie je terug in haar op Marktplaats gevonden uithangbord en de creatieve visitekaartjes waar een kaptafeltje uit omhoog komt wanneer je ze openklapt. Ze is nog een leuk idee aan het verzinnen voor cadeaukaarten. ‘Het moet meer worden dan alleen een waardebon. Het moet al een cadeau op zich zijn.’ Haar ambitie is verder te groeien met haar salon en zich verder te ontwikkelen op het gebied van haar en make-up en workshops. Schrijf je nu in voor haar workshop: Met zo min mogelijk, het mooiste uit jezelf halen!

Meer informatie
Gerard Doustraat 93
1072VN Amsterdam
06-18022561
www.ekelogical.nl
 
Openingstijden
Dinsdag 10.00-18.00 uur
Woensdag t/m vrijdag 12.00-22.00 uur
Zaterdag 12.00-18.00 uur


Willemijn en Liselotte van BeBio bloggen iedere week op Sante.nl over een gezonde en bewuste levensstijl. Ze laten zien hoe leuk gezond leven kan zijn en dat een bewuste levensstijl voor iedereen binnen handbereik is. Lees al hun blogs >>

Wil je meer tips van BeBio? Op BeBio.nl inspireren Willemijn en Liselotte je dagelijks met mooie foto’s, video’s en leuke content op het gebied van bewust leven. Daarnaast vind je er veel achtergrondinformatie, een online shop en je kunt je eigen pagina bijhouden.