Placeholder

Amsterdam: Spa Conservatorium Hotel

Om even helemaal van de wereld te zijn dalen Famke en Floor van Praag af naar de kelder van het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Daar zit namelijk Akasha, een Aziatische spa, opgetrokken uit natuursteen en met precies die pamper-uitstraling waar ze na allerhande stress en drukte aan toe zijn.

Bezoek Caperleaves, de website van Famke en Floor >>

Rust in de stad
Alles klopt aan de Akasha spa; de ruimte blijkt dan ook helemaal volgens de Chinese feng shui principes te zijn ingericht. Zelfs de kleedkamers voelen prettig. Als we onze vermoeide lijven op de behandeltafel hebben neergevlijd, begint weldra het feest. Het meisje van de massage is groot en sterk- en dat voel je. Ze heeft haar eigen stijl ontwikkeld, vertelt ze ons, en verder houdt ze haar mond. Met shea butter werkt ze in 75 minuten elke knoop uit onze ruggen vakkundig weg.

Overdreven zen
Na deze weldadige massage worden we op twee comfortabele banken neergezet met een kop jasmijnthee en bakjes gedroogde mango, walnoten, hazelnoten en amandelen. Benen opgetrokken, goed tijdschrift erbij. Daarna dolen we nog een beetje rond in de ruimte- nemen een duik in het zwembad, blazen wat stoom af in de hamam en checken de sauna. Als we na heel wat uren weer boven de grond komen, moeten we echt even slikken. We zitten nog steeds middenin de stad en het leven gaat gewoon door. Maar we zijn wel volkomen opgeladen en overdreven zen als we ons door het drukke verkeer manoeuvreren.

Aanbieding
Famke en Floor bezochten niet alleen de Akasha spa, ze regelden ook een fijne aanbieding voor je. Zin in een massage met toegang tot alle Akasha faciliteiten? Schrijf je snel in voor de Caperleaves nieuwsbrief en ontvang de tijdelijke ruim 40 procent korting op je bezoek.