Placeholder

Weleda viert jubileum

Weleda, het cosmetica en (zelfzorg)geneesmiddelenmerk bestaat negentig (!) jaar. En wie jarig is, trakteert.

Al negen decennia lang werkt Weleda samen met telers van grondstoffen over de hele wereld. En al die tijd stimuleert en helpt Weleda die telers om de betreffende grondstoffen zo duurzaam mogelijk te verbouwen en oogsten – geheel volgens Weleda’s basisfilosofie ‘in harmonie met mens en natuur’.

Natuurlijk Weleda
Inmiddels bevat het assortiment zo’n 3.000 geneesmiddelen en meer dan 120 cosmeticaproducten, met onder meer klassiekers als Arnica Massageolie, Coldcream en Infludo. Maar ook nieuwe producten als Calendula Baby Gezichtscrème en Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging. Alles gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

Om haar jubileum sámen met de telers van die, voor het merk zo belangrijke, duurzame grondstoffen te vieren en ze te bedanken voor negentig jaar trouwe dienst, heeft Weleda een stimuleringsprijs van € 10.000 in het leven geroepen voor één van de teelprojecten. Dit bedrag kan de winnende teler weer inzetten voor nieuwe duurzame investeringen.

Stem en win
Weleda nomineerde negen projecten verspreid over de hele wereld. En jij mag bepalen welk interessant duurzaamheidsproject die € 10.000 verdient. Lees erover op Weleda.nl en stem op jouw favoriet. En: stemmers maken natuurlijk óók kans op mooie prijzen.

Hoofdprijs is een 8-daagse reis voor twee personen naar het land van het winnende project. Daarnaast worden er negentig Weleda-productpakketen verloot. De uitslag wordt op 12 oktober bekendgemaakt.

Lees ook: get in bikini shape >