Placeholder

Wat smeer je op je gezicht?

Is jouw dagcrème 100 procent natuurlijk? Veel vrouwen weten niet wat ze dagelijks op hun gezicht smeren, dat blijkt uit de Eco Beauty Enquête 2013.

Onduidelijkheid
Veel vrouwen smeren met crèmes waarvan ze ervan uitgaan dat deze natuurlijk zijn, terwijl dat niet zo is. Voor een grote groep is het niet helder welke (natuurlijke) ingrediënten hun producten bevatten en wanneer een product überhaupt als natuurlijk wordt gekenmerkt.

Keurmerk
Slechts 4 procent van de vrouwen hecht waarde aan een keurmerk bij het kiezebn van haar gezichtsverzorging. En dat terwijl de kwalificatie van een keurmerk juist aantoont waar het product uit bestaat.

Betaalbaar
De laatste 5 jaar stijgt de eco-trend enorm hard. De markt voor natuurlijke cosmetica groeit naar schatting jaarlijks 20 procent. Toch bestaat het misverstand dat natuurlijke producten prijzig zijn nog steeds.

Puravita
Dat natuurlijke producten niet duur hoeven te zijn, bewijst Puravita. Het merk ontwikkelt al jarenlang betaalbare en natuurzuivere producten ontwikkeld. Het merk hanteerthierbij hoge kwaliteitseisen. Puravita voldoet aan het internationaal overkoepelende biologische BDIH keurmerk voor gezicht en lichaamsverzorging. Producten met dat keurmerk op de verpakking zijn erkende verantwoorde natuurlijke producten.

 

Op de redactie hebben we een aantal producten van Puravita getest. Lees onze reviews >>

 

 Gebruik jij natuurlijke gezichtsverzorging?