Placeholder

Verwen jezelf bij de Blow Dry Bar

In Engeland en Amerika was de Blow Dry Bar al een hit en dit weekend opende Salon B de eerste Blow Dry Bar in Nederland. Je kunt er je haar laten föhnen en stylen, je persoonlijke feel good-moment.

Good hair day
Er zijn weinig dingen beter voor je zelfvertrouwen dan net van de kapper-haar, dat perfect, luchtig en bouncy valt. De Blow Dry Bar bezorgt je dat fijne gevoel.

Omdat je het waard bent
Je kunt kiezen uit acht verschillende looks (op de foto zie je de Classic Blow-Out), die rechtstreeks van de catwalk afkomen. De Blow Dry-behandeling geeft je perfect haar voor een feestje, maar je kunt natuurlijk ook een behandeling nemen om jezelf te laten verwennen.

De behandeling
Er zijn twee behandelingen: Wash, Blow Dry & Styling (€35), hierbij wordt je haar gewassen en vervolgens gestyled. Is je haar al schoon, of kan de door jouw gekozen look met droog haar gecreëerd worden, dan kies je voor Prep, Blow Dry & Styling (€30), hierbij wordt je haar behandeld met mousse of droogshampoo. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is inclusief productgebruik en een drankje naar keuze.

Meer informatie over de Blow Dry Bar.