Placeholder

Nieuw in Nederland: Singuladerm

Singuladerm is een huidverzorgingsmerk dat beschikt over jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie. Na jarenlang onderzoek mag het resultaat er zijn: gezichtsverzorging met ‘intelligente moleculen’ die de huidcellen herstellen van binnenuit.

Moleculaire cosmetica
Singuladerm valt onder moleculaire cosmetica. Actieve ingrediënten die een specifieke taak hebben in het verzorgen en herstellen van de huid spelen in de moleculaire cosmetica een hoofdrol. Deze ingrediënten zijn ‘geprogrammeerd’ om diep in de huid binnen te dringen en de huid zijn natuurlijke schoonheid en stevigheid terug te geven door het nabootsen van de huideigen cellen. Je verzorgt je schoonheid dus van binnenuit.

Singuladerm Xpert
De Xpert range van Singuladerm biedt de meest effectieve producten tegen huidveroudering. Het belooft de huid langer jong te houden en de jeugdige schoonheid te behouden. Het assortiment is erg uitgebreid. Tegen ieder probleem vind je wel een product.

Xpert Sublime
Het serum Xpert Sublime is gebaseerd op het nieuwste DNA-onderzoek door moleculaire experts. Het product heeft een onmiddellijk liftend effect en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze vrije radicalen hebben een negatief effect op huidmoleculen. Xpert Sublime is een serum dat de tekenen van ouderdom corrigeert, de huid beschermt en repareert.

Xpert Contour
Bij het ouder worden, zijn lijntjes en wallen rond de ogen een bekend probleem. Dit komt doordat de huid haar elasticiteit verliest. Xpert Contour is een verkoelende gel, die de huid rondom de ogen verzorgt en zwellingen tegengaat. Ook vermindert deze oogcrème expressielijntjes en rimpels.

Benieuwd geworden?
Hou onze website goed in de gaten. Vanaf maandag 24 december verloten we 5 producten van Singuladerm. Een bijzondere actie, want als je wint, ben je één van de eersten in Nederland die Singuladerm zal testen. Iedereen die meedoet met de prijsvraag, krijgt bovendien tot en met januari 15 procent korting in de webshop van Singuladerm.

Voor het laatste nieuws over Singuladerm kun je het merk liken op Facebook. Bezoek de webshop van Singuladerm.