Placeholder

Nationale Jeanscollecte voor Kledingbank

Vrijwel alle Nederlanders (95 procent) hebben een jeansitem in hun garderobe, zo blijkt uit onderzoek van Robijn.

Om oude jeans een tweede leven te geven, start Robijn samen met jeansketen Men at Work vandaag de Nationale Jeanscollecte. Samen roepen zij Nederlanders op al hun oude jeans te doneren ten behoeve van de Kledingbank.

Uit het onderzoek blijkt dat Nederlanders gek zijn op jeans, negen op de tien Nederlanders heeft er een. Ze dragen hun spijkerbroeken graag en veel: 31,5 procent draagt ‘m vier tot zes keer per week en zo’n 16 procent zelfs iedere dag. Nederlanders vinden dat een spijkerbroek over het algemeen altijd lekker zit en makkelijk combineren is.

Goede doel
Het doneren van je oude jeans kan tussen 1 en 15 oktober in een van de 51 Men at Work winkels in Nederland. Iedereen die zijn oude jeans doneert, ontvangt € 25 korting op een nieuwe spijkerbroek bij Men at Work en een gratis fles Robijn Jeans Klein & Krachtig.

Alle ingezamelde oude jeans worden na afloop van de landelijke collecte gedoneerd aan de Kledingbank, een Nederlandse organisatie die gedragen kleding inzamelt en doorgeeft aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit niet kunnen betalen.

Lees hier alles over de Skinny Jeans Workout, klik hier >>