Placeholder

Mooi in de zon

Ook met mooi weer wil jij er goed uitzien. Als je er voor kiest om make-up op te doen, zorg er dan voor dat deze wel tegen wat zonnestralen kan.

Uv-filter
Make-up met een uv-filter biedt uitkomst in de zomer. Je smeert dan namelijk niet alleen een lekker kleurtje op je gezicht, maar zorgt er ook voor dat je zonder te verbranden in het zonnetje kan zitten. Foundation, lippenstift, oogschaduw; allemaal zijn te verkrijgen met filter. Wel zo verstandig als je van plan bent het zonnetje op te zoeken.

Voorkom vlekken
Je wil niet alleen dat je make-up voldoende bescherming biedt, maar ook dat je er mooier op wordt. Om een gezicht met uitgelopen mascara en vol vlekken te voorkomen, is het belangrijk dat je je gezicht goed reinigt voor je je make-up aanbrengt. Als je huid vettig is, is de kans dat bijvoorbeeld je lippenstift of foundation uitloopt namelijk groter.

‘Finishing touch’
Vloeibare make-up kun je beter in de kast laten staan als het zonnetje schijnt. De kans dat deze smelt is groot en dit staat niet erg mooi. Wat juist wél aan te raden is, is make-up die waterproof is. Een beetje zweet zal jouw mooie creatie dan niet verpesten. Op zoek naar een ‘finishing touch’? Doe wat bronspoeder op tegen het glimmen en gebruik wat glitterpoeder. Je bruine kleurtje zal dan goed naar voren komen en je huid zal glansen in het zonlicht!