Placeholder

Lentezeepjes bij Lush

Over elf dagen precies begint de astronomische lente. En hoe kun je dat nu beter vieren dan met een dag voor jezelf met de nieuwe lentezeepjes van Lush.

Kaarsjes aan, set een flinke kan thee, pak een boek er bij en laat het bad maar vollopen. Vergeet niet eerst een bezoekje te brengen aan de handmade cosmetics-store Lush. Zij hebben namelijk een heus lente-arsenaal in de winkel, variërend van herbruikbare bubblebars tot een handreiniger. En daarbij komt dat bijna alles veganistisch is. Onze favorieten uit de collectie? Komt ‘ie:

Bubble Bloom
Deze herbruikbare Bubble Bar die geurt naar sinaasappel, limoen en jeneverbessen roer je door het badwater en binnen luttele seconden is het badwater omgetoverd tot welriekend lentebad. Scoor de Bubble Bloom voor € 8,95.

The Washing Up Fairy
Geen droge handen meer na het afwassen met deze herbruikbare Bubble Bar voor de afwas. Even roeren door het warme water en voor je het weet ruikt je vuile vaat weer naar frisse citroentjes. Als je de Bubble Bar laat drogen kun je ‘m nog een aantal keer gebruiken, € 6,95 per stuk (veganistisch).

Wist je dat: het eten van groeten en fruit, binnen een tijdsbestek van een paar weken, de kleur van je huid kan verbeteren? >

Flowers To The People
Een bloemig blik tjokvol heerlijks voor in bad. Dat klinkt niet alleen goed, dat ruikt ook nog eens heerlijk. In de set vind je Pop In The Bath Bubble Bar, Tulpen Uit Amsterdam en Madame Butterfly herbruikbare Bubble Bars, Butterball Ballistic, Think Pink Bath Ballistic, You’ve Been Mangoed Luxury Bath Melt en Amandopondo Bubble Bar. Voor een set betaal je € 54,95.

Bekijk voor al dit beautymoois www.lush.nl.