Placeholder

Haarverzorging met keratine

Als je je haar vaak föhnt of steilt, kan je haar beschadigen. Het gevolg: je moet steeds meer föhnen en steilen om je haar toonbaar te maken. Andrélon doorbreekt de vicieuze cirkel met de nieuwe Keratine Repair-lijn.

Beschadigd haar
Hitte beschadigt je haar, waardoor het steeds meer essentiële bouwstenen verliest. Je haar verliest daarmee  ook stevigheid, structuur en glans. Maar ook borstelen kan je haar al beschadigen. De Keratine Repair-lijn helpt droog en beschadigd haar een handje bij het herstel.

Verzorg je haar met keratine
In de Keratine Repair-lijn van Andrélon zit, zoals de naam al verklapt, micro-keratine. Keratine is een bouwstof die van nature in je haar aanwezig is. Het is een eiwit dat voor stevigheid en glans zorgt. Je haar krijgt er een gezondere uitstraling van, maar zal ook beter beschermd zijn tegen de hitte van je stylingtools.

Verkoopinformatie
Keratine Repair van Andrélon is vanaf nu te koop bij de supermarkt en drogist. De lijn bestaat uit Keratine Repair Shampoo (€4,39), Intensieve Conditioner (€4,59), Intensieve herstellende crème (€4,59), Anti-klit spray (€4,99), Serum-oil (€7,99) en een Iedere dag 1-minuut masker (€4,99).