Placeholder

Getest: Restylane Skinboosters

Santé mocht onlangs een volledige Restylane Skinbooster-behandeling weggeven. De gelukkige winnares, Danielle (40), doet verslag. Vandaag: de eerste behandeling.

‘Stiekem wil ik het wel en toch weer niet. Eigenlijk durf ik gewoon niet, maar spontaan reageer ik op de wedstrijd van Santé, waarbij je een huidverjongingsbehandeling met Restylane kunt winnen. ‘Ik win toch nooit iets’ denk ik nog en daarom ben ik ook even stil wanneer ik een telefoontje krijg en mij verteld wordt dat ik de volgende dag al in de praktijk van cosmetisch arts Gijs Anker in Amsterdam verwacht word.

Bovendien kwam dit telefoontje op een mooi moment, ik word volgende week 40! Ik word altijd jonger geschat, verzwijg mijn leeftijd en voel me absoluut geen veertiger, maar de plooien van de neus tot de mond verraden toch een hoop. Grijze haren kun je verven, maar die plooien vallen onder de dikste laag foundation nog niet te verbergen.

Eenmaal aangekomen neem ik natuurlijk de dokter even goed in mij op en bedenk mij dat hij toch ook wel eind dertig moet zijn, maar ik zie geen rimpels! Dus ik vraag hem of hij zelf ook Restylane gebruikt. Jawel, is het antwoord. Weer een geruststelling. Bovendien – zo wordt mij gezegd – al meer dan 10 miljoen mensen hebben inmiddels de behandeling ondergaan. Natuurlijk vraag ik of het pijn doet. ‘Nauwelijks’ is het antwoord, maar als ik wil kan ik een verdovingscrème krijgen. Natuurlijk wil ik dat.

De dokter bekijkt mijn gezicht en besluit de gebieden rondom de mond aan te pakken. Precies die gebieden waar ik mij zo aan erger en die door anderen vaak worden afgedaan als ‘lachrimpels’, maar ze zitten er ook als ik niet lach. Besloten wordt dat ik rondom de mondhoeken de huidverjonging-behandeling krijg toegepast. Een behandeling met Restylane Vital, die er niet voor gaat zorgen dat mijn rimpels helemaal verdwijnen, maar de huid wel frisser en natuurlijker zal maken. Ik ben de laatste jaren erg afgevallen in het gezicht, waardoor die gebieden een beetje zijn ingevallen. De behandeling die ik ga krijgen zal het vochtgehalte herstellen en de huid weer elastischer maken. 

Door het gesprek met de dokter raak ik steeds enthousiaster en neem ik plaatst in de behandelingsstoel. Mijn huid wordt schoongemaakt en krijg ik de verdovingscrème op de wangen gesmeerd. In allebei de handen krijg ik een zakje ijs, die ik na het prikken tegen de wang mag houden of als stressbal mag gebruiken. Terwijl de verdoving intrekt ben ik lekker aan het praten met dokter Gijs Anker en eigenlijk denk ik al niet meer aan de naalden die gaan komen. En dat is maar goed ook! Want dat zou echt drukte om niets geweest zijn. De prikjes voel je nauwelijks! De dokter prikt drie injectienaaldjes met de vital-gel in. Hij doet dat heel zorgvuldig links om rechts, even het ijs ertegenaan en voor je het weet is het voorbij.

Misschien is het verbeelding, maar eenmaal thuis het lijkt wel alsof ik nu al meer volume heb rondom de mond en de plooien iets minder diep zijn. Het gebied rondom mijn mond voelt een beetje vreemd aan, dat verdwijnt een uurtje later wanneer de verdoving uitgewerkt raakt. ’s Avonds heb ik wel een fijne blauwe plek en een paar bultjes boven de mondhoek, maar die zullen morgen vast grotendeels verdwenen zijn. Ik heb een speciaal zalfje meegekregen, dat ik straks voor het slapen ga opsmeren. Ik ben blij dat ik geweest ben en kijk al uit naar de volgende behandeling. Dit is honderd keer minder erg dan de tandarts!’

Over Restylane Skinboosters
Het is onvermijdelijk dat de kwaliteit van onze huid in de loop der jaren slechter wordt. Onze manieren, onze gewoonten, onze genen en zelfs het weer zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de conditie van onze huid.

Voor sommigen is die impact groter dan voor anderen, maar bij iedereen zijn de veranderingen zichtbaar of zullen ze dat uiteindelijk worden. De Restylane Skinboosters-lijn bestaat uit Restylane Vital-producten en is een manier om de huid op een natuurlijke manier te verjongen, zodat je er zo oud uitziet als je je voelt.

Restylane Vital: drie behandelingen voor een stralende huid.

Nu de derde behandeling gratis!
Probeer nu een Restylane Skinbooster-behandeling, die bestaat uit drie behandelingen en krijg de derde behandeling gratis. Voor meer informatie check dan restylane-skinboosters.nl. En voor een vrijblijvend consult of het maken van een afspraak neem je contact op met een van de deelnemende klinieken. De Skinbooster-actie loopt vanaf 18 april tot en met 30 juni!