Placeholder

Getest: Restylane Skinboosters – deel 3

Santé mocht onlangs een volledige Restylane Skinbooster-behandeling weggeven. De gelukkige winnares, Danielle (40), doet verslag. Vandaag: de derde en laatste behandeling.

Een krappe maand na mijn eerste behandeling met Restylane huidverjonging, is het alweer tijd voor de derde en tevens laatste behandeling. Jammer, ik begin net de smaak te pakken te krijgen.

Behalve een frisser en voller gezicht, heeft de tweede behandeling geen sporen nagelaten. De blauwe plek na de eerste behandeling moet dus wel het gevolg zijn geweest van de Ibuprofen die ik de avond ervoor tegen hoofdpijn had geslikt.

Dus op naar de derde behandeling in praktijk van dokter Gijs Anker in Amsterdam-Zuid. Weer vraag ik om een verdoving, dit keer geen ijszakjes. Is ook niet nodig, want het doet nauwelijks pijn. Hoewel ik iets gevoeliger lijk dan de eerste twee keer. Wederom worden dezelfde gebieden door de dokter ingespoten. Omdat de verdoving even tijd nodig heeft om in te werken, duurt de behandeling – net als de vorige twee – bij elkaar ongeveer een uurtje. En dat vliegt voorbij.

We kijken nog even naar de foto’s die voor de eerste behandeling zijn genomen. Absoluut, er is wel degelijk verschil! Niet dat het héél erg opvalt (misschien had ik dat wel een beetje gehoopt…), maar mijn gezicht ziet er frisser uit. Jeugdiger!

Een klant zei deze week tegen mij: ‘Danielle, als zelfstandig ondernemer heb je continu te kampen met twee gebreken; geld en tijd.’ Het geld vliegt er inderdaad uit, maar erger nog is die klok. Elke dag is het weer racen tegen de klok. Deze stress is vrij nieuw voor mij en laat zijn sporen in het gezicht achter. Nu, als ik in de spiegel kijk, is het net of de klok even een paar jaartjes heeft stilgestaan. Dat is leuk! Het geeft je zelfvertrouwen. Op de zaterdagmarkt viel het mij op dat verschillende koopmannen mij ‘meisje’ noemen, ik kan het niet nalaten om dan te glimlachen.

De dokter wil dat ik over twee weken terugkom op controle, dus maken we een nieuwe afspraak. Ik ben nu al erg blij met het resultaat. Ik besef dat het nu een kwestie van onderhouden wordt en bedenk dat het helemaal niet zo’n gek idee is om straks het nieuwe jaar met een fris, vol koppie te beginnen.

Lees ook het verslag van de eerste behandeling >

En het verslag van de tweede behandeling >


Over Restylane Skinboosters
Het is onvermijdelijk dat de kwaliteit van onze huid in de loop der jaren slechter wordt. Onze manieren, onze gewoonten, onze genen en zelfs het weer zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de conditie van onze huid.

Voor sommigen is die impact groter dan voor anderen, maar bij iedereen zijn de veranderingen zichtbaar of zullen ze dat uiteindelijk worden. De Restylane Skinboosters-lijn bestaat uit Restylane Vital-producten en is een manier om de huid op een natuurlijke manier te verjongen, zodat je er zo oud uitziet als je je voelt.

Restylane Vital: drie behandelingen voor een stralende huid.

Nu de derde behandeling gratis!
Probeer nu een Restylane Skinbooster-behandeling, die bestaat uit drie behandelingen en krijg de derde behandeling gratis. Voor meer informatie check dan restylane-skinboosters.nl. En voor een vrijblijvend consult of het maken van een afspraak neem je contact op met een van de deelnemende klinieken. De Skinbooster-actie loopt vanaf 18 april tot en met 30 juni!