Placeholder

Getest: Restylane Skinboosters – deel 2

Santé mocht onlangs een volledige Restylane Skinbooster-behandeling weggeven. De gelukkige winnares, Danielle (40), doet verslag. Vandaag: de tweede behandeling.

‘Ruim twee weken na de eerste behandeling krijg ik al de tweede Restylane-huidverjongingsbehandeling in de Gijs Anker-praktijk in Amsterdam. Ik ben een stuk minder nerveus dan twee weken geleden. Nu weet ik immers dat het geen pijn doet.

De blauwe plek van de eerste behandeling is al lang verdwenen – het resultaat was eigenlijk gelijk al zichtbaar. De plooien rondom mijn mond waren een stuk minder, bijna verdwenen, zo leek het. Toch zag ik na een week de plooien weer dieper worden. Lang niet zo diep als ze waren, maar ook lang niet zo gevuld als net na de behandeling.

Ik twijfel even of ik hier melding van zal maken. Tenslotte heb ik de behandeling gewonnen en ik wil een gegeven paard niet in de bek kijken. Dokter Gijs Anker is erg vriendelijk en ik wil niet teleurgesteld lijken. Maar goed, eerlijk is eerlijk; het effect is toch minder dan in het eerste instantie leek te zijn. Volgens dokter Gijs Anker is dit heel normaal. Daarom zijn er ook drie behandelingen nodig met Restylane Vital. We bekijken de foto’s van voor de eerste behandeling. Er is absoluut verbetering!

Ik neem dus weer vrolijk plaats in de behandelstoel. De dokter – die ik stiekem al de bijnaam ‘Dokter Magic’ heb gegeven – spuit dit keer niet alleen in de gebieden direct rond mijn mondhoeken, maar ook iets verder in de wang. Het lijkt iets gevoeliger dan de vorige keer, maar dankzij de verdoving en ijszakjes valt het allemaal weer reuze mee. Dit keer heb ik na de behandeling geen enkele blauwe plek! En ook nu is er gelijk weer verbetering zichtbaar.

Nu we toch zo met uiterlijkheden bezig zijn, besluit ik de volgende dag mijn oude hobby bikram yoga maar weer op te pikken; anderhalf uur yoga in een zaal met een temperatuur van veertig graden. Na zo lang niets aan lichaamsbeweging te hebben gedaan, valt me dit zwaar. Tijdens het aannemen van 26 verdomd lastige posities in die broeiende hitte, dien je te focussen op een bepaald punt in de spiegel. Ik kijk anderhalf uur lang naar mijn eigen gezicht en weet de glimlach die ik op mijn gezicht heb getoverd de gehele les in stand te houden. Dit is mij nog nooit gelukt!’

Lees ook het verslag van de eerste behandeling >

Over Restylane Skinboosters
Het is onvermijdelijk dat de kwaliteit van onze huid in de loop der jaren slechter wordt. Onze manieren, onze gewoonten, onze genen en zelfs het weer zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de conditie van onze huid.

Voor sommigen is die impact groter dan voor anderen, maar bij iedereen zijn de veranderingen zichtbaar of zullen ze dat uiteindelijk worden. De Restylane Skinboosters-lijn bestaat uit Restylane Vital-producten en is een manier om de huid op een natuurlijke manier te verjongen, zodat je er zo oud uitziet als je je voelt.

Restylane Vital: drie behandelingen voor een stralende huid.

Nu de derde behandeling gratis!
Probeer nu een Restylane Skinbooster-behandeling, die bestaat uit drie behandelingen en krijg de derde behandeling gratis. Voor meer informatie check dan restylane-skinboosters.nl. En voor een vrijblijvend consult of het maken van een afspraak neem je contact op met een van de deelnemende klinieken. De Skinbooster-actie loopt vanaf 18 april tot en met 30 juni!