Placeholder

Eco-beauty: natuurlijke nagellak

Toen wij het concept van Kure Bazaar hoorden, waren we meteen enthousiast; een nagellak op basis van natuurlijke ingrediënten.

Formule
De formule bestaat voor 85 procent uit natuurlijke ingrediënten. Houtpulp, tarwe, katoen, aardappelen, maïs, als je de ingrediëntenlijst leest, zou je bijna denken dat de nagellak eetbaar is.

Prachtige kleuren
Niet alleen is de formule eco-friendly, de kleuren zijn ook nog eens prachtig. De vaste collectie van 2012 bestaat uit 30 kleuren. Daarnaast zijn er regelmatig limited editions en seizoensgebonden collecties.

Getest
Natuurlijk waren wij op de redactie heel erg benieuwd naar Kure Bazaar. Wij testten de kleur Sakura, een lichtroze kleur met een subtiele shimmer erin. Onze conclusie? De nagellak brengt fijn aan, dekt goed en blijft lang zitten. Bovendien is de nagellak goed voor je nagels (altijd fijn!) en de geur is inderdaad minder chemisch dan we van nagellak gewend zijn. Waarom heeft niemand dit eerder bedacht?

Kure Bazaar (€16 per flesje) is te koop bij alle filialen van Skins Cosmetics, Cloud Nine en Spoiled in Amsterdam. Online kun je het bestellen bij Promakeupstore.