Placeholder

Duik in het beautylab

Altijd al eens zélf een cosmeticaproduct willen maken? Dat kan met Dove.

Santé’s chef beauty Sylvia Platjouw ging je voor en is erg enthousiast:

‘In mei werd ik uitgenodigd door Dove om mee te doen met een aantal workshops. In het begin was het nog een beetje een geheim wat we precies zouden gaan doen, maar toen het eenmaal duidelijk was, sprong ik een gat in de lucht: Ik mocht zelf een douchecrème ontwikkelen!

Tijdens de worksshops werd ik begeleid door diverse experts op het gebied van geuren & parfums om een persoonlijke geurbeleving samen te stellen. De bestaande Purely Pampering Douchecrèmes stonden weliswaar model, maar het was zeker de bedoeling dat we een geheel eigen versie zouden ontwerpen. Er was ook een workshop voor het ontwerpen van het label: na een sessie waarin we een eigen moodboard ontwierpen, gingen we aan de slag met een grafisch vormgever om op de computer een passend label voor de flacon te ontwerpen. Na deze inspannende dag in mei was het gisteren zover: ik ontving mijn eigen unieke Purely Pampering Douchecrème met Gardenia en Orange Flower van Dove!

Ik zeg: schrijf je in en maak ook je eigen douchecrème. Het is echt een unieke ervaring die ik iedereen aan kan raden.’

Wil jij net als Sylvia je eigen douchecrème maken en het label ontwerpen? Geef je dan nu op via Dove op Facebook! Aanmelden kan tot eind juli en de variant van de winnares komt ook echt in de winkel te staan in 2013.

Om je te inspireren en motiveren, is er een app ontwikkeld. De Facebook app Dove Purely Pampering staat vanaf begin juli online.