Placeholder

Cosmetische ingreep vaak stiekem

Schokkend: veel mensen die een cosmetische ingreep ondergaan, vertellen niets aan hun partner.

Ook lichten ze vaak de vriendengroep en familie niet in. De patiënt vraagt de arts om een subtiele verandering aan zijn of haar uiterlijk en laat er zelfs voor zorgen dat de kosten niet op bankafschriften te zien zijn. Dit ondekte Transform, de grootste cosmetische chirurgengroep in Groot-Brittannië, na onderzoek onder een grote groep mensen.

Taboe
Maar liefst driekwart van de vrouwen die botox hebben gebruikt, laat vrienden en familie in het duister. De helft vertelt het zelfs niet eens aan de partner. Bij vrouwen is liposuctie de meeste verborgen procedure. 1 op de 3 vrouwen houdt deze behandeling geheim.

Maar niet alleen vrouwen zijn schuldig aan liegen over cosmetische ingrepen. Bij mannen rust er zelfs een nog groter taboe op plastische chirurgie. Zo geeft maar liefst 81 procent van de behandelde mannen aan de ingreep verborgen te houden voor vrienden en familie.

Ook veel beroemdheden zwijgen over cosmetische ingrepen. Zo beweert de 47-jarige rimpelloze en ultrastrakke Demi Moore nooit iets aan haar lichaam te hebben gedaan. Tuurlijk!…

(