Placeholder

Andrélon Oil & Care

Marokkaanse arganolie staat bekend om haar voedende en zachte werking. Ideaal om droog en pluizend haar te verzorgen en in bedwang te houden. De luxe olie is nu voor iedereen bereikbaar.

Arganolie is een dure olie en daarom zal niet iedereen het kopen. Nu heeft Andrélon een heel betaalbare lijn uitgebracht op basis van verschillende olieën, waaronder arganolie. De lijn is speciaalontwikkeld voor iedereen met droog of pluizig haar.

De werking
De producten voeden en verzorgen je haar intensief. Heel fijn is dat de producten je haar niet vettig achterlaten. Het resultaat is zacht, soepel en luchtig haar.

De producten
Oil & care bestaat in totaal uit zes producten. De basis bestaat uit de shampoo en conditioner. Deze vullen elkaar perfect aan en ze ruiken lekker. Wil je je haar af en toe extra verwennen vervang dan de conditioner door het 1-minuut masker, of gebruik het masker als extra. De Kroescontrol crème zorgt voor extra voeding voor je haar, doordat je deze niet uit hoeft te spullen. Een erg fijn product voor krulhaar. Voor droog haar dat snel in de klit raakt, is er een anti-klitspray. Is jouw haar echt heel droog, dan kun je als aanvulling de Serum-Oil gebruiken.

1. Shampoo €3,29
2. Conditioner €3,39
3. One minute mask €3,99
4. Anti-klikspray €3,39
5. Kroescontrol crème €3,39
6. Kroescontrol Serum-Oil €5,99

Gebruik jij wel eens (producten met) arganolie?