Placeholder

Review: Dove Purely Pampering Pistache & Magnolia bodylotion

Na het succes van de Pistache & Meiklokjes douchecrème komt Dove met een bijpassende bodylotion in de Purely Pampering-lijn: Pistache & Magnolia. Laat de lente maar komen!

Advertorial – Na een drukke werkdag testen we de Pistache & Magnoalia bodylotion, even een verwenmoment en tijd voor onszelf.

De geur
Zodra je de dop van de fles opent, komt de lenteachtige geur je tegemoet. De magnolia ruikt bloemig en in combinatie met de romige pistache zorgt het voor een zachte, bijna poederachtige geur. De geur van de bodylotion is net iets anders dan de geur van de douchgel, maar ze sluiten perfect bij elkaar aan.

Hoe smeert het?
De bodylotion heeft een stevige structuur, maar smelt al weg als je hem een tijdje op je huid laat liggen. De bodylotion trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. De geur blijft subtiel op je huid hangen.

Hoe voelt de huid?
Na het insmeren voelt je huid superzacht. Zelfs nog wat winterse, droge, jeukende onderbenen zijn zacht en glanzend.


Tip

Wil je je moeder verrassen op moederdag, maar heb je nog geen idee waarmee? Een setje van Dove Purely Pampering is misschien een leuk idee.

Dove Purely Pampering is te koop bij de drogist. De bodylotion kost €7,11 voor 250 ml en de douchecrème kost €5,99 voor 500 ml of €3,55 voor 250 ml.