Placeholder

Zoek de zon op!

Ben je het sombere weer helemaal zat? Zoek dan je vakantie op basis van zonuren op je bestemming.

Het klimaat in Nederland is onze belangrijkste inspiratiebron bij het boeken van een vakantie. De zon heeft zich hier nauwelijks laten zien vorige zomer, terwijl de meeste mensen toch willen genieten van lekker weer. Veel Nederlanders ontvluchten het slechte weer door de zon elders op te zoeken, maar twijfelen vaak over waar het klimaat wél fijn is tijdens hun vakantie. De nieuwe site WaarSchijntdeZonWel.nl biedt een helpende hand voor zonzoekers.

Zo zoek je de zon op
WaarSchijntdeZonWel.nl zoekt naar bestemmingen waar de weersomstandigheden voldoen aan de voorkeurstemperatuur van reizigers. Bezoekers kiezen de gewenste minimum- en maximumtemperatuur, bepalen reisbudget en verblijfsduur, en krijgen vervolgens een overzicht met bestemmingen die aan hun voorkeur voldoen.

De sunfactor
Op de site krijgen de zonbestemmingen elke maand een cijfer: de Sunfactor. Met deze tool zie je snel waar de kans op zonnig vakantieweer op dat moment het grootst is. De Sunfactor wordt samengesteld op basis van voorkeurstemperaturen van reizigers, aantal zonuren, hoeveelheid neerslag, aantal regendagen, nachttemperatuur, klimaatzones en orkaankans. Ook zie je meteen reizen en prijzen van verschillende Nederlandse reisaanbieders.

Als je je aanmeldt voor de Sunny Deal Service ontvang je passende aanbiedingen van zonvakanties, afgestemd op je voorkeur voor temperatuur, reisperiode en prijsklasse.

Meer info op www.WaarSchijntDeZonWel.nl