Placeholder

Weekendtip: Vondelpark theater

Nog geen plannen voor het weekend? Het programma van het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam dit weekend staat bomvol muzikale hoogstandjes met o.a. Dazzled Kid.

Jaarlijks staat het Vondelpark drie maanden lang in het teken van o.a. theater, muziek en cabaret. Dit weekend op het programma: heel veel muziek.

Zaterdag kunnen de liefhebbers genieten van een middag klassieke muziek. Vanaf 12.00 uur staan o.a. Rosemary Carlton-Willis en Itay Bainer op het podium.

Op vakantie? Sante.nl heeft de ideale boekentip voor je >

Dazzled Kid & friends
Zaterdag betreedt Tjeerd Bomhof – zanger en gitarist van Voicst – met zijn soloproject Dazzled Kid de bühne in het Vondelpark. Zijn solo-debuutalbum Fire Needs Air verscheen begin dit jaar en ontving louter lovende reacties. Naast Bomhof (17.00 uur) kun je op zondag vanaf 15.00 uur genieten van optredens van Wooden Saints, Case Mayfiels en een show van Jan Reinder: Magic Minded.

Het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam duurt nog tot en met 28 augustus. Kijk voor het volledige programma, de deelnemende artiesten én meer op: Openluchttheater.nl.