Placeholder

Weekendtip: de Rotterdamse Museumnacht

Haastje-repje naar Rotterdam op 10 maart voor de jaarlijkse Museumnacht in de stad.

Wie nog steeds denkt dat musea saai zijn, moet eens het huis uit komen. Om een tripje naar Rotterdam te wagen bijvoorbeeld; op 10 maart vindt daar de Museumnacht plaats. Maar liefst 49 musea in de havenstad worden overgoten met extra kunst (denk aan o.a. schilderijen en beeldhouwwerken), workshops, eten en muziek en ander creatief gespuis.

Naast het bezoeken van musea, staan er ook andere leuke dingen op het programma. In De Kunsthal kun je bijvoorbeeld met de voetjes van de vloer op de scherpe en eigenzinnige live-muziek van Roosbeef, of de dansplaatjes die Rotterdammer Ted Langebach ten gehoren brengt. Ontdek de artiest in jezelf en doe mee aan de leuke workshop Iedereen-kan-schilderen met Bob Rush, de parodie op de tv-schilder Bob Ross. Of maak je eigen affiche bij Willem de Kooning Academie met de XXL scanner.

Boek nu een super-de-luxe wellnessbreak in Lissabon met korting! >

Details
Klinkt als een goede weekendbesteding, nietwaar? Museumnacht Rotterdam 2012 vindt plaats in verschillende locaties door heel Rotterdam op 10 maart van 20.00 uur tot 02.00 uur ’s nachts. Toegang is gratis, kijk voor meer informatie op: www.rotterdamsemuseumnacht.nl.