Placeholder

Vrij voedsel op festivals

Voor mensen met een voedselallergie is het op festivals vaak bijna onmogelijk om iets te eten te vinden. Maar binnenkort niet meer…

Lowlands
Op Lowlands zal de officiële aftrap worden gegeven van Vrij Voedsel op festivals. Kookstudio en cateringbedrijf De Laurier zal gerechten verkopen die met pure, dagverse ingrediënten zijn bereid, vegetarisch en veganistisch zijn en 100% glute-, lactose- en notenvrij. De studio denkt hiermee gehoor te geven aan de groeiende vraag naar dieetbewuste voeding onder festivalgangers en voor een goede aanvullig te zorgen op het bestaande aanbod.

Voedselallergie
Voorheen moesten mensen met een voedselallergie elke keer het terrein af om te eten. Op Lowlands kun je wel een verzoek indienen om je eigen eten mee te nemen als je een allergie hebt, maar dat eten mag je niet meenemen op het festivalterrein. Een heel gedoe dus elke keer dat met de komst van Vrij Voedsel wordt verholpen.

De Laurier zal tijdens Lowlands te vinden zijn op het publieksveld. Mocht jij dus aanwezig zijn en wel zin hebben in een gezonde, verse en dieetbewuste maaltijd, dan weet je ze te vinden!