Placeholder

Vier keer lekker weg!

Glamperen, slapen in een havenhuisje of tussen de olijfbomen? Op deze verwenadressen kan het!

Glamping en wellness
Genieten van een luxe accommodatie en talloze faciliteiten? Dat kan op een van de 300 topcampings van Ecamp. Tip voor een unieke vakantiebeleving: campings met een wellnesscentrum of unieke glamping-accommodaties, zoals een luxe stacaravan met jacuzzi of een beachcabin aan de duinen.

Ecamp, www.ecamp.nl of bel 033 – 422 04 70

Relaxed landgoed
Voor het gevoel is het ver van de bewoonde wereld, maar toch ligt Landgoed de Wilmersberg vlak bij Enschede en Hengelo. In een adembenemende omgeving kun je uitgebreid dineren, relaxen in het wellness centre en golfen, wandelen of fietsen.

Landgoed de Wilmersberg, Rhododendronlaan 5, De Lutte, 0541 – 58 55 55, www.wilmersberg.nl

Typisch Grieks
Zin in een vakantie naar het onontdekte Oost-Kreta? De appartementen Esperidas Stone Houses hebben een prachtig uitzicht over zee en de baai van Kouremenos. Ze bevinden zich tussen de olijfbomen, op loopafstand van het strand en hebben een typisch Griekse bouwstijl.

Ontdek jouw Jiba op www.jiba.nl of bel 0900 0802 (15 ct. p/m)

Havenhuisjes
Aan het Sneekermeer in Friesland ligt Terherne Haven. Je vindt hier karakteristieke vakantiehuisjes rond een haven met oude klassieke schepen. Er is volop mogelijkheid om te overnachten, vergaderen en recreëren in een historische, nautische sfeer.

Terherne Haven, Kuperslaantje 9, Terherne, www.terhernehaven.nl, 0566 – 65 27 07