Placeholder

Tip: John’s Phone app

Roep je Ping-, WhatsApp- en Wordfeudverslaving een halt toe en downloadt de John’s Phone app.

Al tijden geen normaal gesprek gevoerd met vrienden zonder telefoon in de hand? Wat ’n schande. Breek rigoureus met iedere digitale verslaving door middel van de John’s Phone app. De wat? Juist ja. De John’s Phone is een enorm modische telefoon die – hou je vast – alleen kan bellen. Geen sms, geen Wordfeud, geen Whatsapp. Ja, da’s inderdaad even schrikken, maar o-zo fijn voor een gezellig kerstdiner. Er is immers niets aan als iedereen de hele tijd op een schermpje zit te turen.

Nederlanders kiezen voor bewust kerstdiner >

John’s Phone app
Nu hoef je niet meteen naar de winkel te hollen voor de John’s Phone. De makers hebben namelijk een app van de telefoon gelanceerd. Hoe het werkt? Heel simpel. Wanneer je de app installeert, maakt-ie van ieder Android-toestel een John’s Phone waar je alleen mee kunt bellen, gebeld kunt worden en sms’jes mee kunt ontvangen. Ideaal, niet? Ook enorm handig als je even niet gestoord wilt worden door je mede Wordfeudverslaafden.

De app is gratis verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, roze, groen en bruin. De app is te downloaden via: market.android.com.