Placeholder

Tip: Ikea op je iPad

Heerlijk bladeren, maar handig mee te nemen is de dikke Ikea-catalogus niet echt. Daarom komt de Zweedse meubelgigant nu met een heuse app voor de iPad.

In 1951 viel de eerste Ikea-catalogus door de brievenbus. Anno 2012, meer dan 60 jaar later, kan de complete catalogus van dit seizoen voor het eerst bekeken worden op de iPad. Handig!

De Ikea-catalogus was eerder al beschikbaar als app voor de iPhone- en Android-toestellen, maar met de nieuwe app voor de iPad wordt bladeren door de gids pas echt een gemak. Op groot scherm bladeren langs 4.000 afbeeldingen van o.a. Billy, Pax en Klippan en shots van ongeveer 2.000 producten. Gevonden wat je zocht? Dan vindt de app ook nog eens de dichtstbijzijnde Ikea-vestiging voor je.

De meubelcollectie van Piet Hein Eek voor Wehkamp al gezien? > 

Ruimtes: groot en klein
De nieuwe applicatie zit net als de gedrukte versie vol inspiratie en tips om slim om te gaan met (kleine) ruimtes. Daarnaast vind je een aantal extra’s als filmpjes in de app en kun je pagina’s gemakkelijk opslaan in je favorieten. De Ikea-applicatie voor de iPad is gratis te downloaden in de App Store.