Placeholder

Tip: fotoboek op maat

Nieuw op het wereldwijde web: Fotozicht.nl. Oprichtster Muriel van der Meer Mohr maakt van jouw bergen vakantiefoto’s en digitale geheugenkaartjes een persoonlijk, op maat gemaakt fotoboek. En daar hoef je zelf helemaal niets voor te doen.

Herinneringen: daar gaat het allemaal om. Helaas verdwijnen veel fotomapjes tegenwoordig in folders op onze computer, die we vervolgens uit het oog verliezen. Vakantie na vakantie lopen digitale camera’s vol met gigabytes… Zonde!

Dat vindt ook Muriel van der Meer Mohr. De professionele beeldredacteur (voor bladen als ELLE en Red) heeft sinds haar jeugd een passie ontwikkeld voor het maken van persoonlijke fotoalbums. Haar uitdaging? De juiste, mooiste, meest aparte beelden uit de berg foto’s pikken.

Weekendje weg? Santé tipt de fijnste hotels in Nederland >

Hoe werkt het?
Verzamel computer, camera en mobiele telefoon. Muriel komt persoonlijk langs met een externe harde schijf om alle fotobestanden ter plekke te kopiëren. Samen wordt er een plan-de-campagne bedacht en dan gaat de beeldgoeroe aan de slag. Het resultaat: een prachtig fotoboek vol herinneringen en je mooiste kiekjes.

Kijk voor meer informatie en prijzen op: www.fotozicht.nl.