Placeholder

Singles willen luxe vakantie

Singles geven graag wat meer uit voor een luxe vakantie. Dit en meer blijkt uit onderzoek van Singlessites.nl.

Ondanks de economische crisis moet geld rollen, vinden singles in Nederland. Ze geven dan ook graag wat meer geld uit voor een luxe vakantie. Uit onderzoek van Singlessites.nl is gebleken dat 65 procent bereid is om meer geld uit te geven als luxe en comfort gegarandeerd is. Bijna 70 procent laat ook weten dat ze luxe singlereizen missen in het huidige vakantie-aanbod.

Dit geldt overigens niet voor singles met kinderen. Zij hebben minder te besteden en gaan daarom liever op lowbudget-vakanties.

Favoriete vakantiebestemming
In de favoriete vakantiebestemming zijn de singles met en zonder kinderen wel eenduidig: 45 procent gaat het liefst naar Spanje, daarna volgt Italië en op de derde plek staat Frankrijk. Een vakantie in eigen land komt op de elfde plaats.

Er zijn veel aanbiedingen van kampeervakanties voor single ouders. Op Singlessites.nl hebben bijna alle singles met kinderen laten weten dat ze helemaal niet op kampeervakantie willen. Zij zitten liever in een appartement of huisje.

Singles zonder kinderen zitten het liefst in een hotel en willen dan best iets meer betalen voor een mooie kamer voor zichzelf.