Placeholder

Sieraden van chocola

Sieraden zijn luxe en gemaakt van schaars materiaal. Iets dat ook zal gelden voor chocola, als de cacaoproductie niet duurzaam wordt. Met de sieradenlijn van chocolade wordt er aandacht gevraagd voor deze ontwikkeling.

Gek op chocola
In Nederland eten we samen gemiddeld 84 miljoen kilo chocola. Wereldwijd groeit de vraag naar cacao hard, terwijl de productie ervan juist minder wordt. Dit komt door armoede, slechte arbeidsomstandigheden en verouderde landbouwtechnieken.

Schaars
Als we er nu niets tegen doen, kan cacao in de toekomst schaars worden. Deze exclusieve chocolade sieraden laten dat zien. De initiatiefnemers zijn Mars en Solidaridad (een stichting voor duurzaamheid), presentatrice Lauren Verster is het gezicht van de lijn.

Kom in actie
Doneer 5 euro en krijg een virtueel chocoladesieraad, je maakt daarbij kans om een echt chocoladesieraad te winnen. Je steunt gelijk de cacaoboeren. Zij krijgen lokale training voor hogere opbrengsten, teelt met respect voor de natuur en een betere sociaal-economische positie. Koop je chocoladesieraad op http://www.fortheloveofchocolate.nl